Syreeniaidan takana

Syreeniaidan takana

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tervetuloa syreeniaidan taakse kotiimme!


Odotan jo kovasti kevättä ja kesää (siksi blogin kuvakin on jo kesäinen ruusukuva) ja suvea odotellessa ajattelin aloittaa blogin kirjoittamisen.

Blogin nimeksi tuli "Syreeniaidan takana", koska kotimme sijaitsee ihanien syreenien katveessa. Tosin ensin ajattelin blogini nimeksi "Ihan tavallista vaan", koska elelemme ihan tavallista elämää ja arkea. Meillä ei ole mitään suurta hienoa villaa tai satoja neliöitä asuinpinta-alaa, mutta olemme hyvin onnellisia meidän rivitaloasunnossa.

Asunnon ostimme puolitoista vuotta sitten. Tarkoitus oli tehdä pientä pintaremonttia, mutta lopulta kävi niin, että parhaimmillaan, tai sanoisiko pahimmillaan, oli pystyssä enää vain ulkoseinät. Kävimme siis läpi koko asunnon. Pientä viilaamista löytyy vielä niin sisällä kuin ulkonakin. Näistä puuhista tulen kirjoittelemaan kevään aikana.

En ole kummoinenkaan kokki, mutta tykkään leipoa, tehdä käsitöitä, nikkaroida kaikkea pientä ja etenkin pidän antiikista ja vanhoista tavaroista. Mieli tulee niin iloiseksi, kun tekee jonkin hyvän löydön kirppikseltä, huutonetistä tai jostain vanhan tavaran liikkeestä. Jaan mielelläni nämä ilonhetket kanssanne.

Iloisiin kuulemisiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti